kovacskri 2009.04.30. 19:23

pihenőnap

Már nem kell sokat várni... ez nálam szerintem valami függőség, a hideg futkos a hátamon, amikor a koncerteken tapsol és énekel a közönség, és az emberben dübörög a basszus! Az ilyen koncerten eltöltött kb. 2 óra alatt jobban feltöltődöm és kikapcsolódom, mint egy hét nyaralás alatt.:)

Ilyen egy általam elképzelt Perfect Day... napfény, szerelem, tengerpart, napközben pihenés és fürdés a tengerben (vagy egy jó kis kirándulás valami szépséges helyen) este egy vacsora valami romantikus helyen, aztán egy őrület koncert, ami felpörget és végül egy levezető szex:) Utána akár meg is halhatnék, a csúcson kell abbahagyni:)) És az a legszörnyűbb, hogy ez egyáltalán nem teljesíthetetlen vágy, de jelenleg mégis:)

Rájöttem, hogy iszonyúan nem bírom a közhelyes embereket. A napfény, és a tenger szerelmesei, ahogy szoktuk mondani...és csak egészség legyen:) Lányok, akik citromsárga cipőben járnak, ha a lapokban azt látják, hogy az a divat (nem, mintha baj lenne a sárga cipővel), és sikítva szaladnak liláért, amikor azzal vannak tele a boltok, függetlenül attól, hogy az egyéniségükhöz mi illik, talán nincs is nekik olyan. Útközben találkoznak a fiúkkal, akik rózsaszín ingben mennek a konditerembe, és kitalálnak estére valami szupcsi tartalmas progit.:)

Na, de befejezem a savazást, szeretek mindenkit, csak nem ugyanannyira:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr991096164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása