Tegnap bővebben akartam írni, de karbantartották a blog.hu-t, nem lehetett elmenteni, most meg már mindegy. Az volt a sors akarata, hogy ne kerüljön fel, mert eléggé befordult volt.

 

Nusziék azt mondták, olyan vagyok, mint akin folyamatosan rajta van a lelki mackófelső. Szép hasonlat. Ez volt a lényeg.

Majd leveszem, ha melegem lesz benne.:)

 

Isten úgy került a címbe, hogy utána találkoztunk három sráccal, akik megpróbáltak minket megtéríteni. Meggyőzni abban, hogy nincs más teendő, mint hinni Istenben, és kérni a segítségét, amikor szükség van rá, és akkor minden jó lesz. Mostanában mindig megtalálnak ezek a hittérítők, kb. két hete a Nyugatiban is elkapott egy pali. Úgy látszik, Isten nagyon szeretne engem a hívei között látni:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr442065259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása