Beszélgettünk róla nemrégen, és sokan beszélgettek már róla, hogy létezik-e férfi női barátság. Nekem sok fiú barátom van, szóval azt kellene válaszolnom, hogy igen.

 

Igen. Kisebb-nagyobb bukkanókkal. Mert a férfi férfiből van, a nő nőből van, és előfordul, hogy egy magányos pillanatban, vagy buli közben elragadja valamelyik felet a hév:) Volt, hogy átléptük a barátság határait, kicsit, vagy nagyon. Olyan is volt, hogy csak átléphettük volna, de végül győzött a józanész. Volt, hogy a bepróbálkozásból csak egy hatalmas röhögés lett a végén…

 

A lényeg, hogy a barátság ezek után is megmaradt. Ezek szerint, a férfi-női barátsághoz csak kellően liberális gondolkodás kell? És jó humor.

 

És ha van párunk, akkor annak olyannak kell, hogy legyen, aki elviseli, hogy ellenkező nemű barátaink vannak. Mert nem mindenki tolerálja ezt, főleg, hogy mindenki tudja, botlások márpedig vannak. Vagy voltak. Bár ezzel nem kell dicsekedni, de akkor meg fuccs az őszinteségnek! Mert aki féltékeny, az egyből elképzeli, hogy most is ez van. De ha az ember igazán szerelmes, akkor úgysem lép félre (főleg nem a barátjával), az egyedüllét alatt meg mindenki azt csinál, amit akar.

 

Férfi-női barátság márpedig van. Mondom én, bár kissé bizonytalanul. De hátha valaki megerősít.

 

És azért is jó, mert ha egy fiú barátnak mesélek el valamit, akkor férfiszemmel, őszintén leugat a női hülyeségek miatt. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr881324630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása