kovacskri 2009.07.07. 10:39

egyszer Volt

Mára már a Volt is csak volt... jó volt.

Azóta is próbálom kipihenni a fárasztó napokat. Egyébként sem vagyok jó alvó, de amikor reggel hatig dübörög a basszus, és rezeg tőle a sátor amúgy is göröngyös talajon fekvő alja, akkor az alvás teljesen esélytelenné válik (füldugót kellett volna vinni). Mire csend lesz, kisüt a nap, és szaunává válik a kis barlang...:) Lehet, hogy jövőre mégis inkább szállást kéne foglalni, ha megyünk még.

Zene, zene, koncertek, por, hidegvizes zuhanyzás, sok-sok ember. Fesztiválarcok. Az embereket, nagyon leszűkítve, négy kategóriába szoktam sorolni:

1. Idióták. Ők azok, akik különböző maszkokban, és sapkákban, vagy "Idiot for a beer", "Sörért szexelek", és hasonló ruhákban hullarészegen kóvályognak, saját hülyeségükkel szórakoztatva másokat. Általában a barátnőjük vállára támaszkodva próbálnak haladni, és ő kér elnézést is azoktól, akikre éppen ráestek, vagy ráborították a huszonkettedik sörüket:)

2. Jófejek. Ez nem szorul magyarázatra, normális emberek szűk csoportja.

3. Nem jófejek, de csendesek. Igazából észre sem vesszük, hogy körülöttünk vannak. A koncerteken hátul állnak, és minimális lötyögő mozgást végeznek.

4. Az utolsó az a csoport, akik nem jófejek, de azt hiszik, hogy azok, és ezért a hülyeségükkel még másokat is folyamatosan fárasztanak. Nem fesztivál szinten, de ide tartoznak, akik kutyasétáltatáskor ezzel a kérdéssel jönnek oda: -Meg lehet simogatni? -Igen. - És a kutyát? Huhh. Na, tőlük kell a legjobban óvakodni:)

Kicsit félve mondom, de nekem a Marilyn Manson koncert is tetszett, de nem volt formában, én nagyobb show-t reméltem tőle... Igazából mindig is vonzódtam a különcökhöz:) Bár szépnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető.

Hát ennyi. Röviden. Fesztiválnak vége,vissza Pestre, vissza a munkába. Juhéjj... :)

 

Emellett aludtunk, megtaláltam! Már egészen hiányzik! :)

http://index.hu/video/2009/07/05/hajnali_basszus_a_volton/

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: volt

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr211231448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása