Hétfőn Bikini koncerten voltam. Egy jó kis Bikini koncert mindig feldob, hatéves korom óta.:) Bár lassan már nyugdíjba mennek. Aztán kedd-szerda tréning a Balatonon, esti bulizással, jakuzzival, éjszakai fürdőzéssel a tóban... és még csak szerda van. Holnap reggel megyek úszni, aztán pénteken munka után próbálok pihenni, mert szombaton egész nap dráma, utána Múzeumok Éjszakája. vasárnap még nem tudom, de lehetne már tényleg Tiszavirágzás (vagyis a kérészek tánca), mivel a rossz idő és a magas vízállás miatt eddig még nem volt. Ha lesz, akkor kirándulás, aztán végkimerülés... és aztán hétfőn megint hétfő lesz. Meddig bírja az ember fizikailag ezt az állandó jövésmenést? De hát muszáj, mert másképp dögunalom az élet. Majd pihenek a sírban.:)

Február közepén írtam ide, hogy okos fiút szeretnék. Aztán úgy lett, méghozzá pont az után az írás után. Vicces. Mégis lehet valami a vonzás törvényében, hogy ha az ember kimondja, vagy leírja, amit szeretne, akkor a világegyetem odaküldi neki. Viszont mégsem sikerült, mert hogy valaki okos, az nem elég. Arra jutottam, hogy lehet, hogy pontatlanul fogalmaztam meg az igényeimet. Szóval most helyesbítenék: okos fiút szeretnék, akinek gazdag az érzelmi világa, főleg az irányomban.:) Magyarul szeressen, és legyen kicsit romantikus.

Vajon mennyire kell ezt pontosítani? Egy kb. 180 cm magas, cappuccino fiú, olyan helyes, mint a Gyilkos elmékben a srác, pont jó lesz.  Mondjuk így? Na jó ez csak vicc volt, mert a végén még összeakadok egy Otelloval, aki zokogva belém vágja a nagykést.

Leírtam, hajrá Univerzum! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr462087346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása