Úgy döntöttem, hogy egészségesebb életet fogok élni. Gondolkodtam, hogy mit kéne ehhez tennem, és a következőkre jutottam:

1. Kevesebb cigaretta. Ha azt mondanám, hogy leszokom, az most úgyis hazugság lenne, nem álltatom magam. De csökkenteni kéne picit.

2. Több folyadék. Néha elfelejtek napközben eleget inni, pedig legalább 1,5-2 litert kéne, azt mondják.

3. Sok zöldség, gyümölcs. Ez már most is teljesül.

4. Sport. Vettem uszodabérletet, úgyhogy mostantól rendszeresen megyek, heti kétszer. Plusz a napi három kutyasétáltatás:)

5. Kevesebb energiaital, vagy kávé. Ez inkább a munkahelyen töltött időre vonatkozik, bár így sem iszom vészesen sokat, de lehetne kevesebbet is! Csak a baj, hogy annyira alacsony a vérnyomásom, hogy ennek a következményeiért nem vállalok felelősséget.

6. Szex. Erre nincs konkrét tervem, de volt már, aki felajánlotta a segítségét az ügyben:)

7. Többet kirándulni, fotózni, meg olyanokat csinálni, amit szeretek (lsd. 6-os pont:)). Ehhez viszont sajna nincs társam, és egyedül nem indulok neki még a környező domboknak sem. De azért jól hangzik. Na mindegy.

8. Kevesebb közhely. 

 

Kb. ennyi jutott eszembe hirtelen, de ezt sem könnyű megvalósítani. Ha valakinek van még ötlete, szóljon! :)

 

 

 

 

     

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr761307783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása