kovacskri 2010.02.17. 20:15

2010

Okos fiút szeretnék társnak. De ha valaki nagyon okos, akkor kisebbségi érzésem támad, nehogy hülyeséget mondjak, vagy hülyének érezzem magamat mellette. De ha kevésbé értelmes, mint én, akkor az nem jó, mert nem lehet rá felnézni. Minden lány helyes fiúra vágyik, de ha "túl jóképű", akkor aggódhat, hogy ragadnak rá a nők, és majd megcsalja.

A fiúk szép barátnőt szeretnének, amit lehet mutogatni a barátaiknak, akivel meg lehet jelenni. De ha túl szép, folyton csak féltékenykednek. Ugyanaz a szitu. Ne legyen buta, de ha túl értelmes és határozott, akkor nem érzik magukat igazán férfinak a kapcsolatban.

Akkor meg mi a jó?!

Hasonló a hasonlóhoz. az jó. Talán:) De ezt persze nem lehet ilyen leszűkítve nézni. Na mindegy, csak elgondolkodtam ma ezen egy perc erejéig.

Kicsit belassultam az írogatással. De zajlik az élet, valahogy úgy érzem, 2010 jó év lesz. A Tigris éve, a kínai horoszkóp szerint (bár én aszerint Majom évében születtem:)).

"A Tigris éve drámai fordulatokat hozhat. Ez az év az intenzív aktivitás, a változások, ám sajnos a konfliktusok és a katasztrófák éve is lehet. A Tigris-években az események váratlan hirtelenséggel követik egymást és hatásuk is gyakran mélyreható.

Mozgalmas év következik!

Az évet jelentős nemzetközi tevékenység jellemzi, ugyanakkor egyes országokban komoly belső változások is bekövetkezhetnek. Politikai értelemben az év nem fog szűkölködni eseményekben! A gazdaság ügyei kiemelt szerepet kapnak, mivel egyes régiók gazdasági válsággal, illetve komoly piaci gondokkal küzdenek. Egyes iparágakra nehéz idők köszöntenek, de a Tigris évei mindig meghozzák a szükséges megújulást, és az ezzel járó néha fájdalmas, ám szükséges változásokat.

Tudtad? Csupán 12 éve történt, hogy a legutóbbi Tigris évében a Google létrehozta keresőprogramját, elkezdődött az internet kereskedelmi felhasználása, és elindult az első földi sugárzású digitális televízióadás."

/http://www.freespirit.hu/hu/magazin/asztrologia/2010_kinai/

Utazások, vidámság, és a terveim... jól fognak sikerülni ebben az évben, úgy érzem:) És 30 éves is leszek. De nem bánom, nem vagyok ettől kiborulva, ahogy azt elvárnák az emberek:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr661767223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ponyvalegény 2010.02.26. 01:53:36

A tigris éve. A legjobb! Az enyém! :) már csak tudom.
" Tigris évei mindig meghozzák a szükséges megújulást, és az ezzel járó néha fájdalmas, ám szükséges változásokat."
Ámen!

Levena 2010.03.11. 00:01:59

Szia :)
Ma véletlenül az iwiw-en járt egy régi, régi ismerős, és mivel véletlenül éppen ma van a születésnapod (sok boldogságot :)), hát megnézte az adatlapod, utána a blogod, bele-beleolvasott, belepörgetett, és itt-ott újra olvasgatott, és mosolygott, és csóválta a fejét, milyen különös, igazán, milyen különös, milyen régen volt, tán igaz sem volt, nem is én voltam, és nem is te voltál, dehát azért mégsem állta meg szó nélkül, mégsem állta meg, hogy valami kis nyomot ne hagyjon, hogy itt járt, úgyhogy komentet ír...
Írni jó, élni jó :) Szia!
nk
süti beállítások módosítása