ötödikSally 2011.07.26. 10:52

kezdődik...

„Changes happen when we go against everything we're used to doing”

Paulo Coelho

 

Kezdődhet a blog felpörgetése!

Felmondtam. 10 és fél év után, és egyáltalán nem bánom, mert megváltoztak a dolgok, már nem szerettem bejárni. Felszabadulás volt elküldeni a felmondó levelet.

Hamarosan külföldre megyünk, és ott fogok dolgozni. Remélem, minden a reményeim és a terveim szerint alakul. De hogy is alakulhatna másképp! Sosem buktam még meg tanulásban és munkában. Párkapcsolatban már igen, de az élet többi területén mindig is jól tartottam a frontot, most sem lesz ez másképp, ebben biztos vagyok.

A búcsúzkodástól nagyon félek, biztos, hogy sírni fogok sokat… De ez a távozás velejárója. Érdekes, hogy legjobban a kutyámat sajnálom, akire anyu vigyáz majd a jövőben. Azért őt, mert az emberek értik, hová megyek, és bár szomorúak miatta, de felfogják ennek az előnyeit is, de az állat nem érti, nem fogja fel, csak azt, hogy eltűnt a gazdi. Remélem, nem lesz vele baj (pl. nem fog enni, vagy ilyesmi…), de azért nem hiszem. Majd jövök, ahányszor csak tudok. :)

Mindegy, szerencsére még van egy kis időm a búcsúzkodásig, azt igyekszem minél hasznosabban eltölteni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vetesivarju.blog.hu/api/trackback/id/tr553100116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása